Масажа

Масажата го намалува хормонот за стрес кортизол во телото, што помага за подобрување на расположението и нискиот крвен притисок.

Физиотерапија

Физиотерапијата им помага на луѓето со дијабетес, мускулни болки и видови повреди поврзани со спортот, сите видови телесни болки, артритис и проблеми со дишењето.

Ароматерапија

Ароматерапијата е буквално лекување со мирис (грчки: арома – мирис, терапија – лекување). Ова е древен начин на лекување базиран врз употреба на есенцијални и растителни масла.

Бидете во тек со нашите

Корисни Совети

Физиотерапевтот не е само масер

/
Физиотерапијата е гранка на медицината.…

Сауната и нејзините придобивки

/
Сауната ќе Ви помогне да се ослободите…

Горен и долен крстосан синдром

/
Дејности што го предизвикуваат ова…

Кинезитерапија

/
Овој назив е сложенка од зборовите…

Ароматерапија

/
Со вдишувањето на ароматичните масла…

Ценовник

Цените не се фиксни и има простор за договор со пациентите во зависност од потребата за терапии.

 • Масажа на грб 30 мин
  жени 300 ден, мажи 400 денари
 • Масажа на цело тело, заден дел 50 мин
  500 денари
 • Масажа на цело тело 50-60 мин
  600 денари
 • Релакс масажа 50 мин
  600 денари
 • Лимфна дренажа 40-45 мин
  600 денари
 • Сеики Шиацу
  1200 денари
 • Сауна
  500 ден за две лица и 400 ден за едно лице
 • ГУА ША
  600 денари
 • Спортска масажа 55-60 мин
  800 денари
 • Масажа на стапала 20 мин
  300 денари
 • Масажа на глава 15-20 мин
  250 денари
 • Масажа на лице 10 мин
  200 денари
 • Кинезитерапија
  400 денари
 • Масажа и кинезитерапија
  600 денари
 • Акупунтура
 • ТЕРАПИЈА СО ВЕНДУЗИ
  300 денари

Не двоумете се и

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ СЕГА