Posts

Масажи

РЕЛАКС МАСАЖА / 50 МИН

Комбинацијата од релаксирачка масажа и опуштање на телото, благотворно делува на намалување на болките, и стресот, и истовремено ја подобрува циркулацијата. Ви ја враќа назад позитивната енергија.

 

МЕДИЦИНСКА МАСАЖА / 60 МИН

Медицинската масажа е позитивен, фасцинантен и идеален начин за ревитализација на целото тело.Ја изведува стручно едуцирано лице – физиотерапевт, со одлично познавање на анатомијата на мускулоскелетниот систем, циркулаторниот, лимфниот и нервниот систем. При тоа се користат различни техники на масажа кои се класифицираат на нежни, средни и силни.

 

СПОРТСКА МАСАЖА / 55-60 МИН

Спортската масажа е специјално наменета за луѓе кои се вклучени во потешки физички активности. Таа се користи за санирање на повреди , како што се изместени зглобови и повреди во мускулите.Спортската масажа помага во опуштањето на затегнатите делови од мускулите и во подобрувањето на циркулацијата на крвта, еластичноста и флексибилноста на телото.

 

РЕФЛЕКСО ТЕРАПИЈА / 30 МИН

Рефлексо терапијата конкретно е масажа на стапала и дланки – доведоува до длбоко релаксирање и помага при стабилизирањето на нервниот ситем. Тој позитивен бран се пренесува преку целото тело.

 

 

ТЕРАПИЈА НА ГРБ / 30 МИН

Терапијата на грб користи различни техники на масажа со помош на кои се подобрува функцијата на мускулите на грбот, помага при појава на болки и напнатост, ја опушта мускулатурата и предизвикува состојба на релаксација и опуштање. Ја намалува анксиозноста, ја ублажува дерпесијата, го подобрува сонот и доведува до состојба на смиреност и релаксација.