Сауната и нејзините придобивки

Сауната ќе Ви помогне да се ослободите од стресот, да се ослободите од заморот (особено кај спортисти после натпревар), да се ослободите од токсините во Вашето тело, да ослабнете и да согорите над 600 калирии за 30 мин. ,сауната ќе ја прави Вашата кожата помека и нежна, ја намалува или отстранува болката во зглобовите.
Повелете закажете во инбокс или на 078 524 496.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *